Eric Pearl

Dr. Eric Pearl is een visionaire en ware pionier op het gebied van energetische healing. Hij is de persoon die de Persoonlijke Reconnection and Reconnective Healing in de wereld heeft gebracht. De topmedia is hem gaan volgens, waaronder The Dr Oz Show, The New York Times en CNN. Zijn boek, "Reconnective Healing: Heal Anderen, Heal Jezelf", is een internationale bestseller die in 40 talen verschenen is. Deepak Chopra en Wayne Dyer spreken met lof over Eric Pearl.

Dr. Eric Pearl was chiropractor in Los Angeles voordat hij Reconnective Healing ontdekte. Op een dag begonnen zijn patiƫnten genezingen te melden toen hij eenvoudig zijn handen bij hen hield, zonder dat hij hen fysiek aanraakte. Dus ging hij op zoek naar de universele wijsheid achter wat er gebeurde. In tegenstelling tot de bekende vormen van energetische genezing van vandaag, kan dit werk zonder complexe techniek of ingewikkeld ritueel worden beoefend. Door de onderzoeks- en ontdekkingsreis van Dr. Pearl werd duidelijk dat de toepasselijke naam voor dit werk 'Reconnective Healing' is.

Nu erkend en ondersteund door de wetenschap, stimuleert Reconnective Healing healingen, die vaak direct zijn en een leven lang mee kunnen gaan. Na 10 jaar voelde hij zich verplicht aan de wereld om deze healing te onderwijzen. Eric is nu in meer dan 100 landen geweest en reist nog steeds over de wereld. De droom van Eric Pearl is dat op een dag iedereen toegang zal krijgen tot dit natuurlijke vermogen en het zal gebruiken om zichzelf en anderen te genezen.

Lees meer over het verhaal en de ervaring van Dr. Eric Pearl in zijn boek: "Reconnective Healing: Heel Anderen, Heel Jezelf" Bij Marian kan je het boek met korting kopen.

Video Eric Pearl

Reconnective Healing is een vorm van healing die voor het eerst op deze planeet aanwezig is. Het verbindt ons opnieuw met de volheid van het universum als het ons weer verbindt met de volheid van onze wezens en van wie we zijn.

Een dame staat op van de handeltafel en zegt: Wat een mooie kleuren. Niet te beschrijven. Ze gingen maar heen en weer, steeds in andere patronen. Ik voel nu meer rust en stabiliteit. Het is stil en sereen! Dit gaat voorbij woorden.

vanwege privacy zijn de ervaringen anoniem

Jillian Fleer

Een absoluut feit waar je op kunt vertrouwen, is dat energie zeer gehoorzaam is. Waar onze aandacht naar uitgaat, volgt energie altijd.

Jillian   Fleer

Jillian Fleer is de rechterhand van Eric Pearl. Zij is het hoofd van Insight and Development. In samenwerking met Dr. Eric Pearl overziet zij de richting en visie van de wereldwijde gemeenschap The Reconnection and The Reconnective Healing. Jillian leidt het interne team van The Reconnection en is co-instructeur voor online en wereldwijde live-programma's. Zij en meer dan honderd internationale mentoren hebben The Reconnection opgericht als marktleider op het gebied van Energy Healthcare.

Samen met Teaching Team Director Pat Atanas werkt Jillian eraan om Reconnective Healing als marktleider in Energy Healthcare & Life Progress neer te zetten. Daarnaast houdt Jillian toezicht op wereldwijde partnerschappen, trainingsprogramma's, contentontwikkeling, programma-uitvoering en bedrijfsstrategie.

Voorafgaand aan The Reconnection was Jillian een persoonlijke consultant en adviseur voor gevestigde wereldwijde leraren en beoefenaars in de Healing Arts and Wellness-industrie. Ze leidde ook bedrijfsoperaties en grootschalige entertainmentproducties voor meerdere organisaties.

De combinatie van haar ondernemersvaardigheden en haar ervaring als ervaren manager is Jillian's inzet om de integriteit van de missie van The Reconnection te waarborgen: de mensheid naar het volgende niveau van menselijke evolutie en levensvoortgang te brengen, gebruikmakend van het spectrum van wetenschappelijk ondersteunde Reconnective Healing-frequenties die heelheid terugwinnen, balans en gezondheid voor alle levende wezens.

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact