Sacred Femininity Training

Heilige vrouw,

in verbinding met Moeder Aarde

sensueel het water in jezelf laten bewegen

seksueel het vuur in jezelf aanwakkeren

ervaren dat je een lichtwezen bent

Sacred Femininity

voorjaar 2024

Training

negen zondagen van

7 januari tot en met 14 april

Hoi LIeve Vrouw,

Heb jij behoefte aan een diepgaand transformatieproces?

In de Sacred Femininity training ontwikkelen we onze fijngevoelige sensualiteit en vurige seksuele energie voor onze persoonlijke spirituele ontwikkeling.

In een veilige en liefdevolle omgeving van een groep gelijkgestemde vrouwen

lees verder op Sacred Femininity

Wat houdt het in?

De vrouwentraining Sacred Femininity is gebaseerd op fysieke oefeningen uit het Midden Oosten die de kracht hebben om de vrouwelijke organen te cleansen en te vtaliseren.

Deze oefeningen zijn zo krachtig dat vrouwen baarmoederhalskanker ermee hebben geheeld, menstruatie op gang is gekomen en vele andere vrouwenklachten zijn opgelost

Daarnaast heeft de jarenlange ervaring van Marian vanuit onder andere het Taoisme, Boedhisme, Esoterie, tantra en traumawerk bijgedragen tot de verdere ontwikkelingen van de training.

De toevoeging op het gebied van kruidengeneeskunde, baarmoederwerk en sensuele dans door Nashaira en Inge zorgen voor een uniek concept. Samen blijven ook wij als drietal ons ontwikkelen door spirituele cursussen en verdiepende retraits bij te wonen.

Wat krijg jij?

 • Verbinding met Moeder Aarde & het Universele licht Sisterhood
 • Groei en Verbinding met de Essentie van jezelf
 • Verbinding met jouw krachtcentra's, jouw baarmoeder
 • Verbinding met jouw oervrouw-zijn
 • Meditaties
 • Fysieke en energetische oefeningen voor je vrouwelijke organen
 • Yoni steam
 • Heilzame kruiden leren toepassen
 • Helende klanken leren maken
 • Sensuele dans
 • Cacao Ceremonie
 • Sisterhood
 • Coaching op jouw individuele vraagstukken van je vrouw-zijn
 • Kortom: Het ontwaken van jou heilige, sensuele en krachtige vrouw, die voor de Nieuwe Aarde het verschil zal maken.

De bijdrage van Nashaira en Marian

De rol van Nashaira, Inge en Marian is om jullie uit te dagen via creatieve en spirituele werkvormen, waarna je zelf aan de slag gaat. We zullen je waar we dat kunnen verder helpen.

Nashaira Ajoeb

Als een ontdekker met een creatieve geest, als een kind met haar nieuwsgierige blik, als sensuele vrouw dansend onder het licht van de maan. Daar tref je mij.. connected with Mother Nature op haar mooie aarde waar wij op mogen dansen, dromen, huilen, lachen, ontdekken…………. Het is Nashaira's missie om vanuit liefde en verbinding te inspireren en te delen, zodat vrouwen steeds meer kunnen worden die ze in wezen zijn. Nieuwsgierig? klik op deze link voor Nas Natured en deze voor op Sacred Femininity

Marian Cornelisse

werkt als erkende traumatherapeut, kristallen klankschalen healer en priesteres in Praktijk Munera. Het is Marian's missie om de oude magische kennis en wijsheid die de natuur in en buiten ons geeft weer ons eigen te maken. Het is een uitdaging om ons vrouwelijke sensueel en seksueel potentieel ten dienste van onszelf ten volle te leven. Nieuwsgierig? klik op deze link voor Praktijk Munera en deze voor Sacred Femininity

Inge Kamp

Mindful Wezen, Innerlijke rust en zachte kracht zowel mentaal als fysiek heb ik jarenlang beoefend, met paarden als spiritueel meesters. Door het dansen van Latin stylen ging ik steeds meer begrijpen en voelen wat sensualiteit en sensueel bewegen is en de gift die daarin ligt. De fijngevoelige zintuigen brengen je namelijk in contact met je intuïtie en zelfs kosmisch bewustzijn.

Praktische zaken

Voor wie?

 • Deze training is voor jouw mooie vrouw, van welke leeftijd dan ook.. met of zonder baarmoeder.
 • Voor jou, met typisch vrouwenklachten (menstruatieklachten, niet zwanger worden, ontbreken van passie, overgangsklachten, hormoon-disbalans.

Negen zondagen, 7 en 21 januari 4 en 18 februari 3, 17 en 24 maart 7 en 14 april

Om 10.30u staat de thee klaar en om 11.00u uur beginnen we. We eindigen om 16.30u uur.

Locatie: Yogacentrum Oosterwold, Petra Meinink, Ban Zhaoweg 10, 1349 LN Almere

Maanspiegeling 2021

Samen een veld van magie neerzetten. Nashaira Ajoeb en Marian Cornelisse hebben elke volle maan zo'n bijeenkomst georganiseerd in de natuur van ALmere. Elke volle maan een krachtplek; speciaal thema en pleziermakende activiteiten.

Iedere x konden Nashaira en Marian ons weer verrassen. Door de verschillende thema s die zij samen hadden bedacht kreeg de avond iets magisch. Zoals de x dat we allemaal in een witte jurk verschenen en met de kano naar een eiland over gevaren werden. Na afloop gingen we spontaan terug zwemmen met de Maan als toeschouwer. Of de x dat we de plantjes die thuis gezaaid waren, in het bos hebben geplant. Iedere x werd er iets anders gedaan: Mantra s zingen; dansen op muziek; elkaar vleugels geven. De plekken waar we naartoe gingen werden van tevoren uitgezocht: bij een bijzondere boom; het Almere Strand; een wandeling in het Kromslootpark. Soms met een kampvuur. Het is gewoon teveel om alles op te noemen. Ik kan alleen maar zeggen: “Geef je op en beleef het zelf.”

Een harte groet van Marijke 77 jaar, Als ik mee kan doen dan kan jij het ook!!!

opgeven

telefoon:

Nashaira - 06 1277 8033 ========== Marian - 06 1805 6812

email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact