moonsisters jaartraining 2022

Heilige vrouw,

je bent ongelooflijk wijs,

nu is het de tijd om je spirituele wijsheid te omarmen, het te vertrouwen en het je gids te laten zijn.

Moonsisters 2022 jaartraining

Training

Volle maan bijeenkomsten

Hoi LIeve Vrouw,

Voel jij ook de roep in groei naar zelfliefde? De honger naar verbondenheid? Met jezelf, met je sisters, met de natuur? In een nieuwe wereld waarin jouw spirituele unieke zijn in alle waardigheid kan stralen

Is dat een ja? Dan nemen je vanuit veel liefde en warmte mee op reis om de sacred woman in jou te ontmoeten, volledig te omarmen en te laten groeien. Dit alles in verbinding met de Volle Maan en Moeder Aarde in een veld waar jij en je sisters magie laten ontstaan.

To good to be true? JIJ en WIJ zijn in staat tot zo veel meer lief mens.

Jaartraining moonsisters 2022

Wat houdt het in?

Deze training is een ontdekkingstocht, naar jouw als Sacred Woman. Het is een voor ieder unieke en persoonlijke reis die gevoed wordt in het samenzijn met andere vrouwen. Een woman-only gathering iedere Volle Maan.

Maandelijkse ceremonies volgen elkaar op met ieder een eigen thema naar aanleiding van de energetische invloeden op dat moment. Samen gaan we een stapje verder, dieper in verbinding met elkaar, dieper contact met jezelf, met het Universele licht, met de Volle Maan en met Moeder Aarde.

Wat brengt het jou?

De basis van alle groepsprocess is de verbinding met elkaar en respect voor ieders persoonlijkheid. In dit samenzijn zal er aandacht zijn om te groeien in

Zelfliefd; het omarmen van jouw leiderschap; het ontwikkelen van je spiritualiteit; het herontdekken van de oude wijsheden; en het leren samenleven met en in het ritme van de Moeder Aarde.

Dit alles doe je in een veld van warmte, liefde en licht en je leert dat jij door de anderen ondersteund wordt en jij de andere vrouw ondersteunt.

Kortom: het ontwaken van je Heilige Vrouw op de Nieuwe Aarde, die in jou en mij reeds aanwezig is.

De bijdrage van Nashaira en Marian

De rol van Nashaira en Marian is jullie uitdagen via creatieve en spirituele werkvormen, waarna je zelf aan de slag gaat. We zullen je waar we dat kunnen verder helpen. Maar weet dat jij belangrijk bent en dus ook jouw inbreng belangrijk is. Er is ruimte voor open, eerlijke communicatie waarin er een wisselwerking mag ontstaan in het delen van ideeën en wijsheden. Samen met je sisters ga je ontdekken en doe jij nieuwe ervaringen op, die voor je sisters ook interessant zijn. Kortom: een organisch proces, waarin jij belangrijk bent.

Nashaira Ajoeb

als gediplomeerd social worker werkt ze als coach en kruidengeneeskundige. Zij heeft het bedrijf Nas Natured. Het is Nashaira's missie om vanuit liefde en verbinding te inspireren en te delen, zodat vrouwen steeds meer kunnen worden die ze in wezen zijn. Nieuwsgierig? klik op deze link

Marian Cornelisse

werkt als erkend traumatherapeut in Praktijk Munera. Het is Marian’s missie om de oude magische kennis en wijsheid die de natuur ons geeft weer ons eigen te maken. Het is een uitdaging om ons potentieel ten volle te leven. Nieuwsgierig? klik op deze link .

Praktische zaken

  • Voor wie: voor vrouwen van alle leeftijden
  • Start is Volle Maan 18 maart en einde is Volle Maan 8 december
  • Dus een keer per maand tijdens Volle Maan
  • De kosten zijn €275,-- voor deze 10 bijeenkomsten in 2022.
  • We komen bijeen ergens in de natuur in ALmere. Altijd buiten, tenzij het weer het echt niet toelaat.

Maanspiegeling 2021

Samen een veld van magie neerzetten. Nashaira Ajoeb en Marian Cornelisse hebben elke volle maan zo'n bijeenkomst georganiseerd in de natuur van ALmere. Elke volle maan een krachtplek; speciaal thema en pleziermakende activiteiten.

Iedere x konden Nashaira en Marian ons weer verrassen. Door de verschillende thema s die zij samen hadden bedacht kreeg de avond iets magisch. Zoals de x dat we allemaal in een witte jurk verschenen en met de kano naar een eiland over gevaren werden. Na afloop gingen we spontaan terug zwemmen met de Maan als toeschouwer. Of de x dat we de plantjes die thuis gezaaid waren, in het bos hebben geplant. Iedere x werd er iets anders gedaan: Mantra s zingen; dansen op muziek; elkaar vleugels geven. De plekken waar we naartoe gingen werden van tevoren uitgezocht: bij een bijzondere boom; het Almere Strand; een wandeling in het Kromslootpark. Soms met een kampvuur. Het is gewoon teveel om alles op te noemen. Ik kan alleen maar zeggen: “Geef je op en beleef het zelf.”

Een harte groet van Marijke 77 jaar, Als ik mee kan doen dan kan jij het ook!!!

opgeven

telefoon:

Nashaira - 06 1277 8033 ========== Marian - 06 1805 6812

email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact