Mindful luisteren: Kristallen klankschalen

Magische klanken

De magische klanken van de kristallen klankschalen horen we niet alleen met onze oren, maar met ons hele lichaam.

kristallen klankschalen

luister en voel

en ik hoop dat je net zo geraakt bent als ik.

KLANKKLEUREN

Marian speelt met 10 kristallen klankschalen. Elke schaal verandert na het aanslaan van toonhoogte. Bij elkaar zijn alle klanken van de toonladder vertegenwoordigd, ook de halve noten. Samen vormen ze een kleurrijk bad van klanken.

BOVENTONEN

In het samenspel van verschillende klanken van twee of meerdere klankschalen kunnen boventonen ontstaan. De basis tonen geven ons een stevig gevoel in ons lichaam, terwijl de boventonen ons bewustzijn opent.

de werking

De eigenschap van kristal en de trillingen van de muzikale klanken creëren samen een magisch effect. Het maakt ons blij. Het ontspant ons. Het maakt rustig en helder in ons hoofd. Het verbindt ons met onze Ware Natuur, waar liefde en licht is. Het activeert creativiteit en vertrouwen.

DE HARMONISCHE RESONANTIE

Op moleculaire niveau is de structuur van kristal (= de pure kwarts van de klankschalen) en die van water het zelfde. En wij bestaan voor 70 % uit water. De trillingen van de klankschalen kan daarom makkelijk het water in ons lichaam laten meetrillen. Daarom luisteren we niet alleen met onze oren, maar met ons hele lichaam. De harmonische trillingen van de klankschalen brengt het lichaam en de geest in beweging en terug naar harmonie. Deze werking vindt zelfs op cel en moleculair niveau plaats.

ONTSPANNING

Het lichaam en de geest wordt door de klanken van de kristallen klankschalen gestimuleerd om tot een diepe ontspanning te komen. In dit proces kunnen er vastzittende emoties, oude ervaringen en negatieve overtuigingen losgetrild en losgelaten worden. Er vindt een proces van vernieuwing plaats.

ERVARINGEN

  • “Ik ben stil van binnen.”
  • “Zulke gevoelige klanken die echt bij me binnenkwamen”
  • “Ik ben overgevoelig op mijn oren, maar dit kwam zo zacht en diep binnen. Het heeft me geraakt.”

    ERVARING VAN MARIAN

    Sinds 2012 heb ik ontdek wat deze klanken met mij doet. Na een kwartier spelen met de schalen, ben ik blijer, opener en fijngevoeliger. Ik word dieper door het leven geraakt. En op een verdrietig moment zorgen de klanken ervoor dat ik bij mijn verdriet kom, het verdriet gaat stromen, ik mijn verdriet echt kan voelen en dat het weer voorbij gaat. De klanken van de kristallen klankschalen zuiveren het lichaam en de geest en zo kunnen we in een hoger bewustzijn terecht komen.

kristallen klankschalen concert

Een keer per maand geef ik een kristallen klankschalen concert in Praktijk Munera. Er is plek voor 10 personen. Je kunt gaan zitten op goede rechte stoelen of gaan liggen op meditatiematjes. Als je wilt gaan liggen, neem dan zelf een kussentje en een dekentje mee. beïnvloeden

klik voor de agenda van het kristallen klankschalen concert

Op een donderdag avond van 19.30 tot 21.15 uur. De kosten zijn €15,-/avond. Dit kan je overmaken naar Praktijk Munera, rekeningnummer NL31INGB0009353657. Zet duidelijk je naam en de datum van het concert.

Bedrag betalen = definitieve inschrijving

INHUREN

Mocht je een gelegenheid hebben waar je graag de klankschalen wilt laten horen, neem dan contact met me op. Het lijkt me fijn om bijdrage aan je bijzondere dag te geven.

Luister

naar een ontspannende klankschalen meditatie

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact

Stel een vraag

Bel 06 1805 6812
of

Adres

Uithof 15
1353 XB Almere
06 1805 6812
Email

AGB Codes: praktijk 90012568
Therapeut: 90033590
TBNG 601084R